Geleceğin hatıraları 52. Bölüm

 


Herkes şaşkınlık içinde bizi izliyordu. Hele Galdor'un ağzı bir karış açılmıştı. Naserious ise dikkatli bir şekilde bana bakıyordu sanki sen ne yaptın der gibi ama yüzündeki hafif gülümseme bu durumdan mutlu olduğunu gösteriyordu bana. Evet herkes birbirimize bakışmamızdan anlardı durumu. Evet, handaki insanlarda aynı şekilde anlamışlardı ki bunun hiçbir önemi yoktu. Ben artık beklemek istemiyorum, onu gördüğüm zaman kalbim daha hızlı atıyor, o yanımda olduğu zaman bataklıklar bile çiçekle doluyor, daha mutlu oluyorum, ondan baska hiçbir şey düşünemiyorum, onu görmediğim anlara dayanamıyorum, ona ulaşmak için bütün mesafeleri asacağımı düşünüyorum. Aşk bu olsa diyorum kendime. Simdiye kadar hissettiğim en güçlü ve yoğun duygu bu.


İnsanların bizi alkışlaması bittiği zaman hancı yüzünde kocaman bir gülümseme ile yanımıza geldi ve içkileri servis etti. Daha sonra kulağıma doğru eğildi sanki kimsenin duymasını istemezmiş gibi fısıldayarak konuştu "Gözlerinizden anlamıştım ben. Bundan yıllar önce bu hanı açma sebebim işte buydu benim. Aşka ulaşamıyordum ama onu görmek istiyordum. Uzaktan da olsa görmeliydim onu ve şimdi on yıllar sonra aşkı ilk kez sizde gördüm. Şimdi eğlenin sonra yine konuşuruz." dedi hızlı adımlarla yanımızdan uzaklaşmadan önce.


Şimdi hem Galdor hemde Naserious bana elli bin tane soru soracaklar adım gibi biliyorum bunu. Çok da umurumda değil zaten biliyorlardı. Zaten bir şey söylemezler bana ikisinin de ne kadar mutlu olduğuna baksana. İkimiz için de çok mutlular. Şu an ne istiyorum biliyor musun zamanı durdurmayı ve sonsuza kadar onun yanında kalmayı istiyorum. Evet, sonsuzun ne kadar sürdüğünü çok iyi biliyorum ve evet bu mutluluğu sonsuza kadar yaşamak istiyorum. Keşke zaman perisi ile bir anlaşma yapabilsem ama bütün perileri uzun zaman önce öldürdüler. 


Kylana kulağıma doğru eğilip "hep seni bekledim" dedi bana. Bende bekliyordum romanlar boyunca bekledim. Acaba o romanlardan öncede mi beklemişti. Bu sorunun da bir anlamı yoktu. Bende ona "sana gelebilmek icin zorlu yollardan geçtim, canavarlarla savaştım ama sana geleceğimi biliyordum." dedim ve dudaklarımız tekrardan birleşti. Kendimi ilk kez tamamlanmış hissediyordum. Ne muhteşem bir duygu bu onu 5 milyar yıl boyunca öpmek istiyorum. 


Çok ilginç bir şekilde hayatım boyunca ilk kez doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum. Belki de hayat dediğimiz geçmişte yaptığımız bütün yanlışların ardından yapacağımız doğru bir seçimdir. Ben korkmaya mı başladım. Kylana'yı kaybetmekten korkuyorum ben. Belki de bu yüzden sessiz kalmışımdır. Ben uzun zamandır onu seviyordum ama korkum sevgime üstün geliyordu. Saçma bir davranış farkındayım ama başka bir şekilde mücadele edemezdim. İçimde o am her an büyürken ben hep kendimi geri çektim. Neden bunu yaptığımı da çok iyi biliyorum aslında çünkü ben hep kaybettim ve onu kaybetmeye dayanamam. Bu yüzden bütün sessizliğim ama artık sessiz kalmak istemiyorum. Bilmediğim yarına plan yapmak istemiyorum artık. 


O kadar güzel seviyorum ki onu yürüdüğü yolları şiirle kaplamak istiyorum. Aşk diyorum kendime her zaman benim yanı başımdaydı ama ben onu göremedim. Kabul ediyorum süzme salağım ben. Oyle değilsin falan deme sakın evet öyleyim. Artık değişmek istiyorum ben. Onun icin değişmek istiyorum ben olduğum sure boyunca olmaz. Onun icin degişmeliyim, kendimi bulmalıyım. 


Ah be ben neyi anladım biliyor musun? Şimdiye kadar kimseyi sevmemişim ben hep kendimi kandırmışım. Hep yalanlara kanmışım. Beynimden milyarlarca dusunce geçiyor ve ben onların altında kalacağımı düşünüyorum. Ancak onun için hepsinin üstesinden gelebilirim ben. Elimi tutuyor benim ve içimdeki yangın daha da büyüyor. Aşk ateşinde yanmak böyleymiş demek ki küle dönüyormuş. 


Galdor'u tekrardan hanın ortasına çağırıyorlar. Onu gerçekten cok sevdiler burada ve Galdor baska bir hikaye anlatmaya başladı. Bütün ilgi ona döndüğü zaman eğilip Kylana'nın yanagindan öptüm. Gülümsedi ve o gülümseyince içimdeki yangın daha da büyüdü. Elimi daha sıkı tuttu. Muhteşem bir duygu bu. Onun gülümsemesini görmek için bütün evreni karsima alabilirim. Cevap beklentisi içinde olmadan "onu sevdiğimi" söyledim ve aynı şekilde karşılık verdi. Dünyalar benimdi artık. 


Artık bir amacım daha vardı benim hepsinden daha güzel ve hepsinden daha özel bir amacım vardı. "Ben ölünce beni gamzelerine göm" dedim ona ve dudakları tekrardan dudaklarıma değdi. Birkaç an sonra hafifçe geri çekildi ve "ölmene asla izin vermem" dedi. Cennette olduğumu düşündüm ben. Bütün korkularımı, bütün endişelerimi yenmiştim ben ve sadece onunla olmak istiyordum. 


Önce o kötüyü yeneceğim. Sonra Kylana ile başka bir hayata başlayacağım. İçimde zerre kadar bir şüphe yok. Ne istediğimi çok iyi biliyorum ve istediğim tek şey benim yanımda oturuyor. 


Galdor bir kasabadaki kötü adamları nasıl dövdüğüne dair komik bir hikaye anlatıyor. Herkes çok neşeli ve kahkahaları yankılanıyor handa. Hepimiz çok neşeliyiz, çok mutluyuz. O handa bir gün daha kalmak istedim ben. Yapabilseydim oradan hiçbir zaman ayrılmazdım. Aradığım, özlediğim, istediğim her şey oradaydı. Ben Kylana ile yeni bir ben olmuştum resmen. 


0/Post a Comment/Comments