Geleceğin hatıraları 41. Bölüm

 


Galdor'un yuzunde bir mutluluk göremiyordum. İçindeki ofke o kadar büyük ki karşısına cikan herkesi yok etmeden o öfkenin azalacağına ihtimal bile vermiyordum. İşin kötü tarafı ise hepimiz aynı durumdaydık. O çocuklara yapılanlar, ailesiz tek başlarına kalmaları aklımızdan çıkmıyordu.


Bu katta merdiven koridorun ortasına daha yakındaydı. Merdivenden aşağıya dogru inerken karşımıza devasa boyutlarda bir bosluk çıktı. Her yerde taşların ışıl ışıl patladığını görebiliyorduk. Burası değerli taşların olduğu maden olmalıydı. Madenin orta tarafinda oldukça büyük bir boşluk vardı. Yan taraflarda ise uzerinde durabilmek icin metal ahşap karışımı yerler yapılmıştı. Her kattan bir digerine uzanan merdivenlerde vardı.


Herhalde aşağıya doğru en az 10 kat vardı. İnsanlar ellerinde kazmalar zincirlere bağlanmış bir şekilde madeni kazıyorlardı. Hiçbirimiz o kadar büyük bir yerle karşılaşabileceğimizi düşünmemiştik aslında. Siyahlı askerler her yerde kazı yapan insanların etrafındaydı. Bir ellerinde kılıçları diğer elletinde ise kamçıları vardi ve yavaş çalışan insanlara kamçıları ile vuruyorlardı.


O görüntü hepimiz delirtmesine yetmişti. Bütün siyahli askerleri kılıçtan geçirip her birini madenden aşağıya atmak istiyorduk. Galdor ileriye doğru koşmaya yeltendiği zaman elimi omuzuna koyarak onu durdurdum. Acilen bir plan yapmamız gerekiyordu ve bir an icin düşünmek istedim. Fakat kamçı tekrar havaya kalkıp yaşlı bir kadının sırtına inerken durum değişti. En az 70 tane siyahlı asker vardı. Gözümüzün tamamen karardığını söylemeliyim. Sana da oluyor mu böyle? Son zamanlarda öfkeden deliye döndün mü hiç? Yoksa gördüğün haksızlıklar karşısında susmayı mı tercih ediyorsun?


Bir an içinde herşey oldu ve Kylana oratadan kayboldu. Daha sonra kamçıyı tutan siyahlı askerin boğazını kesti. Bunu gören 2 tane siyahlı asker ise şaşkınlıktan ağzı açık bir şekilde bakarken Kylana tekrar ortadan kayboldu ve yere iki tane daha beden düştü. Geldiğimizi belli etmiştik zaten başka bir şansımız yoktu. Bizi gören diğer siyahlı adamlar isr bize doğru koşmaya başladı ve bizde onlara doğru koşuyorduk.


Galdor en önde koşuyordu siyahlı askerlerle karşılaştığı zamanona doğru gelen bir kılıç hamlesini baltası ile durdurdu ve baltanın sapını askerin burnuna vurdu. Adamın burnu kırıldığı sırada Galdor onun hemen yanında duran diğerinin karnını baltası ile paramparça rtti. Bağırsakları dışarıya dokulürken ben Galdor'a doğru gelmekte olam saldırıyı kılıcımla durdurdum ve kılıcı elimde ters çevirip onun kalbine sapladim. Kalbinin olduğu yerden oluk oluk kan akarken diger siyahlılar ile göz göze geldim. Sanki hepsinin beyni yıkanmıştı.


Bir anlık şaşkınlığını ardından her iki yönden bize doğru siyahlılar koşmaya başladığını görüyoruz. Galdor ve ben Kylana ile Naserious'u aramiza alıyoruz be iki farklı yone doğru dönüyoruz. Naserious'un bir büyü hazırlığı icinde olduğunu bilecek kadar tanıyorum onu. Kylana ise iki elinde kırmızıya bulanan hançerlerini çeviriyor. Bu onun her am saldırmaya hazır olduğunu gosteren en büyük işaret. 


Hemen arkamdan metalin metale çarpma sesini duyuyorum. Galdor ilk hamlesini yapıyor ve hemen ardından bana doğru gelmekte olan bir kılıç hamlesinden geriye doğru zıplayarak kaçıyorum. Havadayken kılıcımı siyahlı askerin kılıç tutan koluna sert bir şekilde indiriyorum. Kılıç tutan kolu kopup yere düştüğü sırada one doğru atılıp kılıcımı ileriye doğru sallıyorum. Siyahlının midesine giren kılıcımı çıkarmakla uğraşmıyorum bile. Siyahlının karnına bir tekme atıyorum ve o geriye doğru düşüp arkasındaki iki adama çarpıyor. 


Tam bu karmaşa anında Kylana ortadan kayboluyor. Galdor'un öfke dolu haykırışı yankılandığı sırada Naserious'un sesini duyuyorum. Anlamadığım bir dilden konuşuyor ve gözümün ucuyla asasından mavi renkli çok sayıda okun fırlayıp karşımdaki adamlara çarptığını görüyorum. Mavi renkli oklar siyahlı askerlerin bedenini delip geçiyor ve hepsi aynı anda yere yığılıyor. Merdiveblerden ayak sesleri duymaya başlıyorum denek ki daha çok kişi silahlarımızla tanışacak 


Bir an için etrafa bakıyorum ve o an Kylana'nın ayaklarinin altında cansız yatan 3 bedenin hemen arkasında bana gülümsediğini görüyorum. Galdor ise parçalanmış 3 bedenin hemen arkasında durup karşıdan ona doğru kosmakta olan siyahlı askerlere bakıyorum. Yuzunde cok pis bir sırıtış var o sırıtmayı gördüğüm zaman korkuyorum ben. Naserious başka bir büyünün hazırlığı içinde ellerinin hareket ettiğini görüyorum. Gozlerini kapatmış ve kendini dünyadan soyutlamış gibi gözüküyor sanki. 


0/Post a Comment/Comments