Buluttaki şehir 96. Bölüm yeni roman



- Ah be Lucian aynı benim izimden ilerliyorsun. Aynı benim gibisin.

- Yanılıyorsun, o kadar yanılıyorsun ki bu senin sonun olacak. Bir sus be Lucian şurada iki dakika ciddi bir şey konuşuyoruz.

- Sen daha kendini bile bulamamışsın. Gerçekten çok uzadı sıkılmaya başladım ben. Önüne çıkan herşeyi sen yok ediyorsun ama yine ben kötü oluyorum. Hayat hiç adil değil neyse ki bu hayatı bitireceğim artık.

 

 Lucian kılıcını geniş bir yay çizercesine savurdu. Rakibi hamlesini durdurduğu zaman kılıcını dikey biçimde sapladı ancak bu hamlesi de yarıda kesildi. Çeliğin celige çarpma sesi bir süre boyunca yankılandı odada.


Lucian saldırılarına hiç ara vermeden devam ediyordu ancak her saldırısı kılıçlarını çarpışması ile son buluyordu. Lucian kılıcını avucunun içinde çevirdi ve önde duran ayağını değiştirdi. İçinden gelen ses bu şekilde onu asla yenemeyeceğini söylüyordu ve Lucian bunu çok iyi biliyordu. En azından çok güzel bir ölüm olurdu onunkisi.


Lucian ileriye doğru saldırı hamlesi yaptığı sırada bir anda kötü adam ortadan kayboldu ve Lucian'ın arkasında belirdi. Kılıcını aşağıya doğru indirdiği sırada kılıcın ucu onun sırtını parçalayarak ilerledi. Lucian'ın bedenini bir acı dalgası kapladı. Geriye doğru dönmeye çalıştığı sırada kılıç diz kapaklarının arka tarafını boydan boya kesti ve Lucian dizlerinin üzerine çöktü.


- Tebrik ederim seni çok güzel öldürüyorsun beni ama yine de kaybedeceksin sen.

- Rica ederim biraz değişiklik olsun istedim. Bak ne güzel renk geldi buraya. Böyle de çok kolay oldu ama ben yine sıkıldım. Seni biraz sonra öldürebilir miyim? Seninle ne yapacağımı düşünmeliyim.

- Başladığın işi bitir sonra ne halin varsa gör nasıl olsa roman bitecek.

- Buldum buldum ben sizi ikiye böleceğim artık kavga etmenize gerek kalmayacak. Sonra ikisinizi bir sonraki romana atacağım ama ayrı ayrı. İsterseniz birbirinizi öldürün isterseniz birleşip bana saldırın hiç önemli. Bunu çok sevdim ben belki biraz eğlenirim.


Kötü adam sağ elini havaya kaldırdı ve elini ahenkli bir şekilde sallamaya başladı daha sonra mor bir sis Lucian'ın etrafını sardı. Lucian bir kaç an boyunca acı içinde çığlık attı. Bedenindeki her hücrenin ayrıldığını hissetti. Sis ortadan kaybolduğu zaman dizlerinin üzerine çöken iki adet Lucian vardı.


- Bak böylesi çok daha güzel oldu. Bir sonraki romanda ikinizi de öldürebilirim belki.

- Neden bizi öldürüyorsun sen ne istiyorsun bizden.

- Bunu anlattım sana Lucian bir şey daha almam gerekecek senden. Bir sonraki romanda alacağım onu da. Hem bir sonraki romanda zaferimi izlemeniz fırsat tanırım. En önden izlersiniz, güzel olur. Bir de sonraki romanda çok kavga etmeyin. Üzmeyin kendinizi. Bu romanda bitti şimdi siz kan kaybından öleceksiniz sonra bitecek her şey.

- Sen başarısız olacaksın ve biz seni paramparça edeceğiz.

- Seni çok sevmiştim aslında yeni Lucian ama sende eski sen gibisin. Lafı uzatmaya gerek yok ben gidiyorum sizde yavaş yavaş olun veya vaz geçtim hızlı ölün.


Kötü adam kılıcını hızlı bir biçimde savurdu ve dizlerinin üzerine çökmüş olan Lucian'ların boyun hizasından yoluna devam etti kılıç. Kötü adam ortadan kaybolduğu sırada Lucian'ların başları yere düştü ve yuvarlanmaya başladı. Lucian'ların ise aynı sözü mırıldanıyordu ölmeden hemen önce "başarısız olacaksın."

0/Post a Comment/Comments