Aşkın mezarı 2. kitap 48. bölüm

Erkek ve kız parçalanmış arabanın arkasına saklanmış ve gelen kurşunlardan kendilerini korumaya çalışıyordu. Bir diğer taraftan ise beyaz ve siyah ay yerde yatan kırmızı ayın başında duruyor ve gülümsemeye devam ediyordu. Gelen kurşunlar onlara isabet etmiyordu sanki. Siyah ay sağ elini kaldırmış ve avuç içini havaya doğru kaldırmıştı. Onlara doğru gelen her kurşun görünmez bir engelle çarpıyormuş gibi yere düşüyordu.

Bu esnada erkek silahının şarjörünü değiştirmeyi bitirmişti ve kız zamanı tekrar yavaşlattı. Erkek yavaşlayan zaman ile birlikte saklandığı yerden çıktı ve tekrar ateş etmeye başladı. Birkaç el ateş ettikten sonra kurşunu tekrar bitti ve saklandıkları yere geri döndü. Zaman normal halinde akıyordu tekrardan.

Ancak kurşunlar gelmeye devam ediyordu hiç ara vermeden. Bu sefer beyaz ay sağ elini kaldırdı ve onlara doğru gelen kurşunlar önlerindeki görünmez bariyerde havada asılı kaldı. Bir an kadar sonra beyaz ay sağ elini hızlı bir biçimde ileriye doğru savurdu ve asılı kalan tüm kurşunlar geldikleri yöne doğru hareket etti. Birkaç tane daha siyahlı adam yere devrildi ama onlar gelmeye devam ediyordu.

Erkek boşalan şarjörünü tekrardan değiştirdi ve kız tekrardan zamanı yavaşlattı. Kurşunu bitene kadar ateş etti erkek ve kız zamanı normal haline getirdiği zaman kurşun sayısı kadar siyahlı adam yere düştü. Ancak onlar gelmeye devam ediyordu.

Bu esnada gelen kurşunlardan hiçbirisi aylara isabet etmiyordu.İki ay birbirlerine doğru bakıp gülümsediler. Daha sonra parçalanmış araca baktılar ve aracın kopan arka kapakları havaya doğru yükseldi. Daha sonra kapaklar hızlı bir biçimde siyahlı adamlara doğru savruldu. Erkek ve kız şaşırmış bir biçimde birbirlerine bakıyorlardı. Birkaç tane daha siyahlı adam eksildi ama onlar gelmeye devam ediyorlardı.

Daha sonra aracın diğer parçaları da aynı şekilde siyahlı adamların üzerine doğru savruldu. Birkaç tane siyahlı adam daha yere yattı ancak onlar gelmeye devam ediyordu.

Erkek tekrar şarjörünü değiştirdi ve kızın zamanı yavaşlatmasının ardından kurşunları bitene kadar ateş etti. Bir kaç tane daha siyahlı adam yere kapaklandı ve onlar gelmeye devam ediyordu. Bu esnada erkek aracın içine girip yerde cansız yatan aşkın koruyucusunun silahını aldı daha sonra onun ceplerindeki şarjörleri ve bombaları. Kız tekrardan zamanı yavaşlattı ve erkek önce aldığı bombaları fırlattı. Daha sonra yeni silahıyla ateş etmeye başladı. Zaman normal şekilde akmaya başladığında peşpeşe patlamalar duyuldu. Bir süre sonra ateş kesilmişti.

Dışarıya çıkıp baktıklarında artık onlara doğru gelen siyahlı adam kalmadığını gördüler. Birçok siyahlı adam parçalanmıştı ve parçalara etrafa saçılmıştı. Patlamalardan uzak olan bir kısmı ise cansız bir şekilde yerde yatıyordu.

Beyaz ve siyah ay ise kırmızı ayın yanına eğildi ve onu ayağa kaldırdılar şehirden patlama sesleri geldiği sırada. Bu esnada gökyüzüne bakan herkes şehrin üzerine doğru düşen büyük metal bombaları görebilirdi. Yere düşen her bomba büyük bir gürültüyle patlıyordu.

Bu esnada aylar erkek ve kıza doğru dönerek "Bizim şimdilik işimiz bitti. Sistem bunun farkında ve heryere saldırmaya başladı. Masumların kanları akıyor şu anda ve bunu sadece siz durdurabilirsiniz. Şapkalı adamın yanına gidin. O size ne yapmanız gerektiğini anlatacaktır." Beyaz ay konuşmayı bitirdikten sonra 3 ayda kaybolmuştu ve kız ile erkek şehre doğru bakıyor, yükselen siyah dumanı seyrediyordu.

0/Post a Comment/Comments