Aşkın mezarı 2. kitap 43. bölüm

Hızlı adımlarla şapkalı adamı takip ettiler. Onun bu kadar acele ettiğini daha önce hiç görmemişlerdi ve bu yüzden endişe duygusu bedenlerini kaplamaya başlamıştı. Şapkalı adamı yavaşlatmamak için hiç soru sormadılar ama ters giden bir şeyin olduğunu biliyordu ve bu bilgi onları kötü hissettirmeye başlamıştı.

Gidecekleri odaya geldikleri zaman şapkalıa adam kapıyı açtı ve içeriyi işaret etti. Bu onlara içeriye gir demekti aslında. Onlar içeriye doğru yürümeye başladıkları zaman şapkalı adam "Benim çok önemli işlerim olacak" dedi ve diğer tarafa doğru yürümeye başladı.

İçeriye girdikleri zaman aynı yerde buldular kendilerini. O oda daha önce şapkalı adamla konuştukları yerdi ancak şimdi karşılarında kurucu oturuyordu. Daha önce hep gülümseyerek konuşan kurucu artık gülümsemiyor hatta ifadesiz bir biçimde onları bekliyordu.

"Oturun" dedi kurucu sert ve emredici bir tonda ve kurucunun işaret ettiği yere oturdular.

"Size neler olduğunu anlatayım. Siyah ay ve beyaz ayı kurtardıktan sonra sistem sıranın kırmızı aya da geleceğini biliyor. Bunun için önlemler almaya başladı ki biz bu önlemleri tahmin ediyorduk. En fazla daha fazla siyahlı adam olur diye düşünüyorduk ancak sistem bizi şaşırtacak bir hamle yapacak. Kırmızı ayı başka bir yere taşıyacak ve biz taşımanın nereye olacağını bilmiyoruz. Şapkalı sağ olsun bize sistemden bilgileri getiriyor ama onun bile dışında olan bir durum söz konusu. Dışarıda büyük bir temizlik başlayacak. Büyük bir savaş olacak ve bu bizim işimizi daha da zorlaştıracak." dedi kurucu.

"O zaman kırmızı ayı nasıl kurtaracağız biz. Nereye gideceğini bilmiyoruz, nasıl gideceğini bilmiyoruz. Aslında hiçbir şey bilmiyoruz."

"Şapkalının görevi de bu aslında. Bize bilgileri getirmek. Şu anda nerede bulunduğunu biliyoruz. Büyük ihtimalle bir şaşırtmaca olacaktır. Bizi yanıltmak isteyeceklerdir. Yer değiştirmenin gece olacağını tahmin ediyoruz. Ancak bize daha net bir saat gerekiyor. Korumalar nasıl olacak gibi cevaplanması gereken birçok soru var. Taşındıktan sonra nereye gideceğini bir daha öğrenemeyebiliriz ve her şey bu birkaç saate bağlı."

"O zaman şapkalı adamdan haber gelmesini bekleyeceğiz. Bizim yapacak bir şeyimiz var mı?"

"Şu an için yok. Biraz dinlenin bu gece çok uzun olacak hepimiz için. Her an hazır olun, önümüzde sadece birkaç saat var ve bu birkaç saat herşeyi belirleyecek."

Kurucu konuşurken şapkalı adam hızlı bir biçimde odaya girdi ve aynı hızla konuşmaya başladı "Tahmin ettiğimiz gibi 2 saat içinde taşıma başlayacak. Bizi şaşırtmak için birden fazla araç kullanacaklar. Tahminime göre 5 veya 7 tane araç olacak ve siyahlı ay hangisinin içinde bilemeyeceğiz. Bu nedenle her ihtimale karşılık yeterli sayıda ekip bekliyor olacak. Yoğun bir koruma olacağını düşünmüyoruz. Her araçta 2 veya 3 tane siyahlı adam olacaktır. Yoğun bir koruma dikkat çekeceği için bu yola gitmeyeceklerdir. Herkes bir aracı takip edecek ve durdurmaya çalışacak. Benim şimdi gitmem gerekiyor."

Şapkalı adam geldiği hızla gittikten sonra odada tekrar 3 kişi kaldı bir anlık sessizlikten sonra kurucu tekrardan konuşmaya başladı "Şimdi sen zihin okuma gücünle araç şöförlerinin zihnine gireceksin. Belki bu sayede bir ipucu yakalayabiliriz. Daha sonra çıkan her aracı takip edeceksiniz. Onları durdurup içinde kırmızı ayı arayacaksınız. Burada önemli olan senin doğru aracı bulman ve senin zamanı yavaşlatıp siyahlı adamları öldürmen. Küçük ama çok hızlı özel motorsikletlerle takip yapacaksınız. Her araç için 4 kişi yani 2 motor olacak ve takipte olacaklar. Eğer onu kaçırırsak sistem kazanmış olacak ve buna asla izin veremeyiz. Şimdi gidin şapkalı adam ekibi toparlamaya başlamıştır bile. Ona katılın ve yerinizi alın. Çok yakın takibede girmeyin şüphelenmelerini istemiyoruz. Bu arada araçlarınız sistem tarafından görünmeyecektir. Onun takip sisteminin dışında kalacaksınız. Şimdi çıkın ve hazırlanın."

Kurucu konuşmasını bitirdiği zaman ikisi hızlı adımlarla odadan çıktılar ve şapkalı adamı bulmak için yürümeye başladılar.

0/Post a Comment/Comments