mektup...

Ben bu hayatı anlamıyorum sevgili. Sen yoksan diğer her şey neden var bilemiyorum. Anlamı yok çünkü. Ne güneşli bir günün, ne açan çiçeklerin hiçbirinin anlamı yok. Çok güzel bir gün batımının bir önemi yok benim için. Başka insanların kokusu, başka kadınların teninin inan önemi yok. Varlıkları ile yoklukları arasında bir fark yok demeliyim. Yatağımda tek başıma yatmayı tercih ediyorum aslında. Evet iki kişilik yataklarda tek kişi yatıyorum. Havanın soğuk yada sıcak olmasının anlamı yok. Her şekilde üşüyorum ben. Derinlerimden gelen bir soğuk bu. Ölümün dokunuşu gibi sanki. Bazı zamanlar onu daha iyi anladığımı, yanlızlığını hissettiğini düşünüyorum. Bunların hepsi seninle alakalı, yokluğunla alakalı.

Sen yoksan eğer hayat da yok. Kum saatinin kumları durmuş gibi sanki, akmıyorlar. Her şey aynı yerinde. Bir ben değişiyorum. Yokluğunun her gününde biraz daha acıyorsun. Her acıdığında da biraz daha değişiyorum. Acıların değişmemin nedeni oluyor evet. Ki ben her şeye rağmen senin peşinden geliyorum. Ardesini bilmiyorum. Şimdi hangi şehirde, hangi ülkede, hangi evrendesin bilemiyorum. Bu bilememezlik bitiriyor işte beni. Aksini düşünürsem yaşayamam ben. Parmağımın ufak bir hareketi ile bitirebilirim her şeyi. Bunu yapmıyorum ama sırf seni bulabilme umudu için. Bir de umut insanı acıya mahkum eder diyorlar. Evet umud ettiğim için sonsuz bir acının içindeyim. Ama o acının içinde sende varsın. Kor alevden bir çiçek gibisin. Harika kokuyorsun, seni bırakmak istemiyorum. Ancak seni tuttukça elim yanıyor. Bedenim yanıyor. Kanıyorum oluk oluk.

Sonra sevgili hayatı anlamamaya başlıyorum. Tüm soruları soruyorum kendime cevaplarının olmadığını bilmeme rağmen. Sen yoksan anlamı yok hayatın. Bir hayalin var o da yaşamamı sağlıyor sevgili. Başka bir şey yok inan. Papatya fallarına soruyorum gelecegin günü. 

Özledim seni ve bu satırları yazdım. Belki okursun diye. Beni beni hatırlarsın diye. Şimdi gitme vaktim geldi. Sana yazdığım zaman sana dokunmuş gibi oluyorum ve kor alevden o gül beni yakıyor. Ah be sevgili ne güzel hayalin ne guzel bor yangın düşünsene bir gün yanyana gelsek neler olacağını. 

Hoşça kal sevgili. Hoşça kal...

1/Post a Comment/Comments

Pabuc dedi ki…
Umarım kavuşursun..