Bana kendini anlat

İnsanların neler hissettiğini nasıl öğrenebiliriz. Mesela bana kendini anlat desem nasıl anlatırsın kendini. hangi kelimeleri, hangi sıfatları kullanırsın? Kendini anlatmaya kalksan ilk cümlen hangisi olur? Hangi tamlamaları yapar, hangi gecede kaybolursun?

Bana kendini anlat desem mesela ne hissedersin? Kaç cümle kurabilirsin kendinle alakalı? Kaç yalan söyler, kaç gerçeğin üstünü örtersin? Söylediğin yalanların kaçına inanırsın? Kaçını gerçekmiş gibi yaşarsın? Ne kadar tanır ve ne kadar korkarsın kendindin?

Bana kendini anlat desem mesela ne hissettiğini bilebilir misin? Karanlıkta önün görebilir misin yalanlardan? Hissettiklerinle yüzleşebilir misin? Onlara isim vermeye cesaret edebilir misin? Ne kadar korkarsın benden? senin karanlıklarını gördükçe kaçmak için neler yaparsın?

Bana kendini anlat desem mesela nasıl cevap verirsin? Yukarıdaki soruların kaçını cevaplayabilirsin? Kendini kaç kere anlattığını bir düşün bakalım? Kaç kere sen olmayı başarabildin? Yoksa hala tanımıyor musun kendini? yoksa hala yağmur yağdığında korkuyor musun masken akacak diye? Yoksa hala kaçıyor musun hayattan?

Sana ismini sorsalar mesela kim olduğunu söylersin? İsminin karşılığı nedir gerçekte? Sen kimsin?

Bana kendini anlat desem mesela...

0/Post a Comment/Comments