Özel arkadaşlar, Rüstem ler...


Birazda ailemizin farklı bireylerini tanıtmak istedim, herkes için olmasa da benim için çok değerliler ve onlarla geçirdiğim her an çok keyifli. Lafı fazla uzatmadan bu mükemmel dostlarla başbaşa bırakıyorum sizi.,

Öncelikli olarak Ragıp ile başlamak gerekir. Tam ismi Ragıp TheDark. the Dark tamamen Dragonlance okurken gördüğü Dalamar Thedark isimli karakteri kıskandığı için eklenmiştir. Kendisi bizim biricik hayali dostumuz, kardeşimiz, kuzenimiz kısaca her şeyimizdir. Birde Rıfkı var fakat o fotoğraf çektirmeyi sevmediği için ve biz uyurken bütün fotoğraflarını sildiği için, onun fotoğraflarını ekleyemiyoruz.

Şimdi sırada benim çok özel dostlarım olan Rüstem ler var. Herbirini teker teker saymam mümkün olmadığı için birkaç tanesini tanıtarak bu yazıyı bitireceğim.

Karşınızda Peygamber Devesi Rüstem var, kendisi ile geçen pazar çok eğlendik. Her ne kadar fotoğraf çekimi esnasında ön ayaklarındaki dikenleri parmaklarıma saplasa da bir hata yaptı diyerek affettim. Delikanlı bir çocuktu kız arkadaşı ile ayrıldığı için biraz emo modlarındaydı ama yinede düzgün bir çocuk. Sırası ile kolumdaki fotoğrafı ve sonrasında emo gibi gözüktüğü komik fotoğrafı ve Babası Rüstem'in vefat etmeden önceki son fotoğrafı ile bitirmek istiyorum. Baba Rüstem'i çok özlediğimi ve şu anda her neredeyse çok mutlu olmasını dilediğimi belirtmek isterim.



Son olarak Balon rüstem ve Fındık Faresi Rüstemi tanıtarak bu yazıyı da bitireceğim. Herkese iyi günler dilerim, sağlıcakla kalın...



0/Post a Comment/Comments