hayat evren ve herşey =42

Yazmaya başladığım ve sildiklerim dahil 6. paragraf olcak bu. Neden mi sildim çünkü anlattıklarım asıl anlatmak istediklerim değildi. Peki neydi o zaman anlatmak istediklerim şu aşamada ben de onu ararştırmaktayım. Gerçekten ben bu satırlarda ne anlatmalıyım, neleri size aktarıp neleri kendimde bırakmalıyım. Neleri kendimden bile çıkarmalıyım ki bir daha aklıma takılmasınlar, bir daha saplanmasınlar bedenime, kanatmasınlar (kanatma konusunda kendime yeterli olduğumu düşünüyorum bu sebeple başkasına gereksinim duymuyorum). Hayat kendi bildiği yoldan devam ediyor eh ne kadar değiştirmeye çabalasak da olmuyor. Bunu hem iyi hem de kötü anlamda söylüyorum çünkü sonuçlar hem iyi hem de kötü olabiliyor her zaman. Bilemiyoruz işte. Hala ne anlatacağıma karar veremedim. Önceki 5 paragrafta yeni işimden, dayımın düğününden, fotoğraf makinamı ve bütün ekipmanlarını satılığa çıkardığımdan ve sahibinden den gelen komik tekliflerden, en uzun kısa hikayemi bilgisayarıma geçirme fırsatı bulamadığımdan ve "O"ndan bahsedecektim ama söylediğim gibi hepsini sildim. Tamam acımasızım bu konuda kabul ediyorum oysa çok keyifli anlatılarım olabilirdi. Hatta sahibinden de gelen teklifleri açıkladığımda gülebileceğinizi de düşünmekteyim ama başka zamana artık. Zaten fazla bir vaktim yok iş güç işte. Ben fırsat buldukça yazarım yine tabi neden keyifsiz olduğumu sorabilirsiniz, bunu bende bilmiyorum. Kendime itiraf etmem gereken bir şeyler varmış gibi ama onların ne olduklarını bilmiyorum veya bilmek istemiyorum. Başka bir ihtimal çok sevgili Sigma 105mm Macro objektifimi sattığım için kendimi eksik hissediyorum (beraber uyuduk biz :(. )
...

Bunlar dün yazmaya başladığım yazımdı fakat elektrikler ve kesildi ve gitti (taslaklara kaydetmiş tabi bloggerım zeki olduğu kurnazda ve kaydetmiş çaktırmadan, kim bilir hangi hain amaçlar için kaydediyordu ama neyse sonuçta yazım kaybolmadı. Bu şekilde 7. paragrafı yazmış oluyorum güzel tabi bunlar. Dün gece bütün yorgunluğuma rağmen üşenmedim ve hikayemi bilgisayara geçirme işlemini bitirdim. Şimdi sırada başka bir hikayenin kurgu kısmını tamamlamak kalıyor bakalım neler çıkacak bu arada çalışmaya devam ediyorum. Gariptir ki aslında özlememem gereken birisini özlediğimi fark ediyorum, canımı sıkıyor hatta kafamı allak bullak ediyor doğrusu. Neyse bir süre sonra atlatırım bunu da, kendime gelir ve satırların soğuk dotluğuna geri dönerim. Ne yapayım benim yaşama biçimim de bu, kurgulayarak yazarak yaşıyorum. Ayrıca başka birisini de aramak istiyorum sanırım öykülerini özledim onun eh yıllardır okumuyorum tabi normaldir. Bunların haricinde başka neler oluyor derseniz hayatım sahibinden.com dan gelen telefonları ve iş yerindeki telefonları açıp kapatarak geçiyor. Gariptir insan mutlu oluyor aranıyorum diye en azından bu şekilde kendini kandırıyor. Çünkü gecenin bi köründe "şey sizde Nikon 55mm f1.8 objektif varmış" diye gelen bir arama insanı uykusundan kaldırırsa gerçekten sinirlerini bozabiliyor. İnanın bana çok kötü bir durum bu, neyse bir iki gelen mesajla bitireyim. Malum zaman dar, iş yoğun. Bide son olarak Riverside Conceiving You dinleyin mükemmel bir şarkı, blogumun müzik çalarında var =))

"merhaba 350 milyona bırakın alayın birtanesini bir aylık işsizlik maaşım okadar :)" sb-800 flaş için koyduğum fiyat 375 en ucuz ikinci el 425. başka bir tanesi "300 milyon peşin verebilirim öğrenci ve işsiz olmamı göz önüne al lütfen ;)" bide sevimli gözükmek için smile koymuş saygı duydum.

bu seferki en güzellerinden birisi 2 SB-800 e karşılık bakın neler önermiş "selam arkadaşım benimle takas yapmak istermisiniz ben fotoğrafla ilgilendiğim için nikon kulanıyorum acilen flasha ihtiyacım var sana elektro gitar zoom 606 15xa anfi ,2jack kablo ve gereçleri ,puma futbol topunu vericem fotoğraflara bakabilirsin şuanki istediğim fiyat 550 ama seninkisi bana uygun istersen takas edebilirz bana haber verirssen çok memnun olurum kardeşim" top puma olduğu için kabul etmedim adidas olsa düşünürdüm belki. bide mesajın her tarfı ofsayt fotoğrafla ilgilenmese canon mu kullancaktı diye sordum kendime, bide elektro çalarken kaç top sektiriyor diye...

şimdilik bu kadar bide telefon görüşmeleri var tabi anlatmaya ömür yetmez bu yüzden anlatmıyorum. ömrümü başka işlere saklayacağım :D

hadi sağlıcakla kalın

0/Post a Comment/Comments