Zor zamanlar

Zor zamanlardan geçiyoruz, yine binbir türlü sorun yakamızı bırakmıyor. Herşey bir yana ki onlardan bahsetmeyeceğim burada. Kendimi hiç olmadığım kadar güçsüz hissediyorum, dillendiremediğim, kelimelere dökmekten korktuğum şeyler olabilir yakında. Ayakta durabilmek için sırtımı bir yerlere yaslamam gerekiyor aslında, bir şeylerden destek almalıyım. Ancak onlara yaslandığımda yıkılmalarından korkuyorum ve ben yine tek kişilik ömrümü yaşadığım hücreme geri dönüyorum. Eğer haklıysam ki öyle olduğumu biliyorum-hayat benim için gerçekten çok zor olacak. Bunları neden mi anlatıyorum çünkü bir şey isteyeceğim sizden "lütfen dua edin benim için" çünkü buna ihtiyacım olacak.

Teşekkür ederim...

2/Post a Comment/Comments

Witchie of Stars dedi ki…
Dualarım senin için... Hayat hiçbir zaman kolay değil zatan, ama kimi zamanlar daha da zor oluyor... Olsun, o zor anların üstesinden gelmek de güzel oluyor, sonunda "başardım işte" diyebilmek güzel... Sen de dersin bence; hangi sebebin başaramamana, üstesinden gelememene neden olmasına izin veresin ki? hem bak işte dualarım da senin için...
Oğuz Marangoz dedi ki…
Çok teşekkür ediyorum tüm kaibimle, hep böyle yaptık zaten. Her seferinde tekrar ayağa kalkıp, canı yanmamış gibi yapmadıkmı biz.

Tekrardan teşekkür ediyorum duaların için...