Geçen günler...

Evet sevgili blogum, bir süredir yoktum fark etmişsindir zaten. Bu dönemde her zaman olduğu gibi birçok olay oldu hayatımda, bir çok şey değişti. Kimi acı verdi, kimi öfkemin kaynağı oldu kimi ise mutlu olmamı sağladı. Ancak detaylara girmek istemiyorum şu aşamada, her ne olduysa geçmişte kaldı aslında, eşelemeye, deşmeye gerek yok. Hayır, bu sözüme kendim bile inanmakta güçlük çekiyorum ama olsun hele yaralarını kopartmaktan zevk alan, kopartacak daha fazla yaraya sahip olmak için çabalayan ve kendi kanımın vampiri olan ben inanmakta çok zorlanıyor ama bir süre böyle.

"beni Ravenloft'un sislerine gömün, Arcadia da bir sokağa ismim verilsin ve mezarımı bir adet CthulhuTech Mechası korusun"

Yukarıdaki cümle msn iletim olmakla beraber aslında içinde bulunduğum ruh halini açıklamaya yetiyordur sanırım. Birkaç haftadır Changeling oyunu yazıyorum inanılmaz keyifli geçiyor bu dönem bi aksilik olmazsa haftaya da oyun var zaten, off değmeyin keyfime. Dün Ravenloft oynadık, özlemişim o sisli toprakları. Özlemişim o kaotik atmosferde geçen korku hikayelerinde yaşamayı. Özlemişim işte, hiçbir şeyi umursamadan bağıra çağıra rol yapmayı. İnsanların deli demesine aldırmadan 4 karakter arasındaki diyaloğu tek başıma canlandırmayı özlemişim. Frpnin o harika iyileştirici etkisini arar olmuştum zaten. İyi geldi bana, bugün Changeling'in karakter özgeçmişlerini yazdım, sıra oyun notlarımı hazırlamaya geldi. Sonra NPC lerin rol çalışmalarıyla uğraşacağım bu arada da Ravenloft karakterimi düşünür, ona biraz daha detay eklerim. Yarım kalan bir CthulhuTech oyunum vardı, onunda devamını kurgularım bu süreçte. Bu süreçte ben eğlenir ve mutlu olurum. Başka ne isterim ki, frp olduktan sonra. Eskiden o vardı herşey güzeldi.

0/Post a Comment/Comments