Buluttaki şehir 66. Bölüm yeni roman

 



 Başkan önde onlar arkasında yaklaşık olarak 15 dakika boyunca devam ettiler yola. Bir süre sonra ise başkan arabasını büyükçe ahşap bir evin önüne çekti. Daha sonra hepsi birlikte evin içine girdiler. Salondaki koltuklara oturdular ve başkan konuşmaya başladı. Sesi oldukça düşünceli ve endişeliydi. 


- Merak ettiğiniz konuları biliyorum ve bende elimden geldiği kadar size cevap vereceğim. En önemli konu şapkalıya ne olduğu ki ondan hiçbir haber alamadık. Sistemin adamları ile birlikte arkadaşlar şapkalıyı aramaya devam ediyorlar. Onun bir şekilde kurtulduğunu düşünmek istiyorum ama her duruma hazır olmamız gerekiyor. 
- Mutlaka kurtulmuştur o başkanım onsuz biz ne yaparız. 
- Kendinizi toplamanız gerek Galdor. Onun hatırına bu beladan kurtulmamız gerekiyor. Dışarıda neler olduğuna gelince savaş tüm hızıyla devam ediyor. İlk avantajlarını kaybetmiş durumdalar ve gerilla savaşı durumuna geçtiler. Sokaklara dağıldılar ve onları temizlememiz bu yüzden zaman alacak. Sistem ile bir anlaşma yaptık bu sayede birbirimizle uğraşmak yerine başımızdaki belaya odaklanabileceğiz. 
- başkanım sisteme nasıl güveneceğiz peki yaptığı onca şeyden sonra? 
- Ona asla güvenmeyecegiz Naserious. Geçici bir anlaşma diyelim bu duruma kendi aramızda dokunulmazlık anlaşması yaptım. Siyahlı askerler ve siyahlı polisler bu sürede yanımızda olacak zaten tedavi gördüğünüz hastanede sisteme ait.
- Yani şu beladan kurtulana kadar düşmanımın düşmanı dostumdur diyeceğiz. Bununda filmini izlemiştim ben. Savaş bittikten sonra kesin bize saldıracak sistem. 
- Bizde öyle bekliyoruz ancak durum çok karışık. Gelen teröristleri gelecekteki sistemin gönderdiğini düşünüyoruz. Zamanı değiştirmeye çalışıyor büyük ihtimalle bu sebeple bizim sistemle yapacağımız anlaşma önemli. 
- Nasıl bir dünyaya düştük biz böyle? Bu durumdan avantaj çıkarmamız lazım ama çok fazla sayıda soru işareti var. 
- Evet, zaten bizim sistemde bu olaylar yüzünden gelecekteki kendine çok kızgın. İlk önceliğimiz savaşı kazanmak ve elbette ana önceliğimiz Şapkalı adamı bulmak. 
- Hiçbir şey anlamadım ben başkanım ama şöyle ne yapmamız gerekiyor? 
- Doğruyu söyleyeyim bende pek bir şey anlamadım Galdor. Şimdi onlar karşı yakada daha güçlü ve aldığımız duyumlara göre bu tarafa saldırı hazirligindalar. Sizden köprüye gitmenizi ve orada düşmanlarımızı durdurmanızı istiyorum. Oldukça şiddetli bir savaş var orada. Siz oradaki siyahlı askerleri ve polisleri yöneteceksiniz. 
- Emredersiniz başkanım patlangaç'ı da istiyorum. Vaz geçtim o manyak köprüyü havaya uçurur. Helikopterle bu yalaya geçemeye çalışanlara ateş etmesi için bolca helikopter istiyoruz. Bunun yanında bu taraftaki köprüye bolca asker eğer sistemin karşı tarafta adamları kaldıysa onlarda arkadan saldırabilir. 
- Harika bir plan Lucian, şu anda sistem ile birlikte bir saldırı planı üzerinde çalışıyoruz. 
- Bütün dünyada benzer saldırılar yapılmalı. Robotları kontrol eden bilgisayara dair bilgilerimiz var mı hiç. 
- Hayır Lucian o konuda da araştırmaya devam ediyoruz. Bulduğumuz zaman hepinize haber vereceğiz. 
- Baskan'ım sistem gerçekten bir bilgisayar mı? 
- Evet, Kylana sistem bir bilgisayar. Onunla da ilgileneceğiz ama şimdi değil. 
- birkaç saat dinlenin sonra köprüye gidin ve savaşa katılın. Ben istediklerinizi hazırlayacağım. Şimdi ben izninizle gidiyorum sistem ile savaş planını bitirmemiz gerekiyor. 
- Tamam başkanım sonra görüşmek üzere. 
- Şu geceyi atlatalım seninle ayrıca konuşmak istiyorum Lucian. Biraz durgunsun sanki. 
- Önemli bir şey yok başkanım ama elbette konuşabiliriz. 
- Görüşmek üzere çocuklar size güveniyorum, bu gezegen size güveniyor. 


0/Post a Comment/Comments